Monday, 14 July 2014

saya budak baru belajar

Assalammualaikum.


hai korang semua. Hari nie macam mana sihat? puasa tak? aku kira2 dah dekat 17 hari dah kita semua berpuasa. ohh noo satnya.. lagi 2minggu lebih ja lagi nak raya.. cek tak sabar nak balik rumah.



sebenarnya tak taw nak tulis entry apa. Cuma nak bagi tahu aku baru belajar nak buat blog. So kalau ada apa2 yang tak kena ka bagi taw ja kat aku. sebab aku pon baru belajar nie.



okey la sampai kat sini ja. tak terlambat kot nak ucap selamat berpuasa.. Selamat Berpuasa untuk semua umat islam n pembaca2 sekalian *cewah serupa ada orang nak baca blog aku 

 -_- 


p/s:sangat sorry untuk entry nie dah la tulis pon entah apa2. inshallah aku akan perbaiki mutu penulisan cek nah. Anyeong. :)




Wednesday, 2 July 2014

Happy Birthday! ;)

Assalamualaikum
  Hai Ampa. Hari cuba teka birthday sapa? its me. ;) Birthday girl. Alhamdulilah aku masih lagi diberi peluang untuk hidup dekat bumi nie cukup 18 tahun dah. 

  Terima kasih dekat mak sebab jaga kak dari kak kecik smpai jdi cubby lagu nie. Arigato mak. Love u <3. Kawan2 cek yang wish kat cek. SAYANG ampa ketat2 cekang2.

 serious aku habaq kat ampa cek tak reti nak tulis apa. sapa2 yg wish kat cek. terima kasih semoga kita diberkati oleh ALLAH. amin.

TO AUFA: Aufa, anyeong, sekarang hg dah cukup 18tahun, cukup utk berfikir dgn matang


jgn bergantung pada org. sekarang AUFA u have work hardest nak balas jasa mak. So, figthing aufa! u can do it! semoga satu ari nie hg akan berjaya. AMIN! 
credit:google image